Share |

"Funktionaalinen kehotietoisuus ja kehomielen integrointi (mindfulness)" -koulutukset 2018


Kenelle: Koulutus sopii erityisesti psykoterapeuteille, psykologeille, työnohjaajille, lääkäreille, fysioterapeuteille, opettajille ja kaikille ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneet “tietoisuustaitoisesta” kehotyöskentelystä ja “mindfulness”-menetelmistä. Jos olet kiinnostunut kehon ja mielen harjoittamisesta ja niiden yhteyden etsimisestä, tämä on sinulle. Jos olet kiinnostunut tutkimaan, onko olemassa optimaalista kehon ja mielen asentoa tai asennetta, tämä on sinulle. Jos olet kiinnostunut "mindfulnessista", täällä selitetään, miksi kyseessä on oikeastaan "bodymindfulness".

Koulutuksen sisällöt: Menetelmässä tutkitaan ja avataan kehomielen toiminnallisuuden perusteita ja etsitään “eksistentiaalista tasapainoa”. Sitä tehdään avaamalla ja tasapainottamalla kehon rakenteelliset osat, etsimällä keskilinjan tuki ja avaamalla siihen liittyvät tasapainomekanismit, avaamalla hengitystä koko kehon alueelle ja integroimalla hengitys ja mieli. Mielen aspektissa työskentely perustuu mindfulness-lähtökohtaan, jossa opetellaan löytämään havainnoiva itse ja sen kautta opetellaan tutustumaan mielen sisältöihin. Harjoitukset opettavat tunnistamaan ja korjaamaan kehon ja mielen epäfunktionaalisia toimintatapoja. Katso kurssista tarkemmin: www.tietoisuustaidot.fi/23

Työskentelytavat: Peruskoulutus on nyt kiteytynyt kymmenen päivän intensiiviseksi kokonaisuudeksi, joka pidetään viitenä viikonvaihteena noin puolen vuoden sisällä. Kymmenen lähipäivän lisäksi osallistujat kirjoittavat kurssin ajan harjoitus/oppimispäiväkirjaa; opettelevat soveltamaan oppimaansa työssään, josta raportoivat; suunnittelevat fk:n periaatteita ja teemoja noudattavia harjoitussarjoja sekä tutustuvat lähdekirjallisuuteen.

Hyvinkää 2018     TÄMÄ KURSSI ON PERUTTU!

Aika: Viisi viikonvaihdetta seuraavasti: 13.-14.1., 3.-4.2., 3.-4.3., 24.-25.3. ja 21.-22.4.

Työskentelypäivät la 10-17 ja su 9-14

Paikka: Koulutus järjestetään yhteistyössä psykologi Nina Pyykkösen kanssa hänen Maitri Yoga -studiollaan osoitteessa: Uudenmaankatu 5-9, Hyvinkää.

Hinta: 1500 + alv 24% = 1860 euroa

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: timo.v.klemola(at)gmail.comkukka_pieni.jpg